Laboratori i Biologjisë

“ Vendi ku e padukëshmja, bëhet e dukshme”  ShFMU “Bajram Curri” Istog ka nga viti 2022/2023 në strukturën e vet ka edhe laboratorin e Biologjisë, i cili është i pajisur me të gjitha materialet e nevojshme për të zhvilluar eksperimente në funksion të programeve shkollore. Këtu realizohen punë laboratorike në lëndën e biologjisë. Laboratori i Biologjisë …
Vazhdoni leximin e Laboratori i Biologjisë

Njoftim

Njoftohen nxënësit dhe mësimdhënësit që më datën 29.01.2022 do të punohet më orarin e ditës së mërkure ora zgjate 30 minuta. Nëse do të mbjellësh për një vit, mbill misër e grurë. Nëse do të mbjellësh përgjithmonë, mbill arsim e kulturë. SAMI FRASHËRI Me respekt Koordinatori i shkollës Agron Zeqiraj

Njoftim

Njoftohen nxënësit dhe mësimdhënësit që më datën 23.10.2021 do të punohet më orarin e ditës së Enjte Me respekt Koordinatori i shkollës Agron Zeqiraj

NJOFTIM PËR RIFILLIM E MËSIMIT ME PREZENCE NË SHKOLLE

NJOFTIM MASHT- i në bashkëpunim me institucionet përgjegjëse, IKSHPK-në dhe me Ministrinë e Shëndetësisë kanë marrë vendim që nxënësit e klasave VI – IX të rikthehen në objektet shkollore.Nga e hëna (19.4.2021) në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar mësimi do të vazhdojë me pjesëmarrje fizike të nxënësve në shkolla duke respektuar rekomandimet për distancë …
Vazhdoni leximin e NJOFTIM PËR RIFILLIM E MËSIMIT ME PREZENCE NË SHKOLLE

Gëzuar 7 Marsi- Dita e Mësuesit!

Të gjithë mësuesve dhe arsimtarëve nder vite; atyre që sot përhapin rreze drite diturie, rreze drite dashurie e atdhedashurie, atyre që përgatisin gjenerata të reja për jete – në të mirën e atdheut, u uroj nga zemra:Gëzuar 7 Marsi- Dita e Mësuesit!Nga shkolla “Bajram Curri’ Istog

KOMUNIKATË

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka kërkuar nga Drejtoritë Komunale të Arsimit, që të hënën, 15 shkurt 2021, të mos mbahet mësimi në shkollat që një ditë më parë kanë qenë qendra votimi, në mënyrë që të mbrohet shëndeti i nxënësve, mësimdhënësve dhe stafit tjetër të shkollës nga pandemia COVID-19. Këtë kërkesë, MASh e ka …
Lexoni Më Tepër

Gëzuar 2021!

Të nderuar mësimdhënës dhe nxënës të Sh.F.M.U. “Bajram Currit” Istog Të gjithë kemi një përgjegjësi të madhe për edukimin e një brezi të ri profesionistësh të ardhshëm, njerëz të pasur shpirtërisht dhe qytetarë të denjë. Ky vit është përcjellë me një larmi ngjarjesh, arritjesh dhe shumë suksese të reja. Unë ju falënderoj për punën tuaj, …
Vazhdoni leximin e Gëzuar 2021!

Swift Secrets For Ixl Learning Center – Some Thoughts

Welcome to Kids Math Games Online! This is a fun multiplying observe online game which helps children apply constructing their multiplication abilities in a recreation format. It is ixl learning center a math sport where you must answer appropriately 5 occasions in a row to earn the right to make hockey penalty photographs. Outlines For …
Vazhdoni leximin e Swift Secrets For Ixl Learning Center – Some Thoughts

Affordable Essay Writing Services – Why You Need Good Service From Affordable Essay Writing Providers

When you look for cheap essay writing solutions, you don’t want inferior excellent service, you need affordable essay writing services using premium excellent service. Some pupils are on tight budgets, which this is especially important to take into account. Nowadays, some people are being driven from their homes since the market isn’t doing

Trouble-Free Programs For Online Mathematics For Kids Explained

Spending a few years as a classroom Trainer I’ve seen the benefits of discovering the most effective math websites for teenagers. BuzzMath focuses on serving to middle schoolers practice their math expertise. It is Geometry Games Free a game the place players generate your own math questions with the roll of dice. This is a …
Vazhdoni leximin e Trouble-Free Programs For Online Mathematics For Kids Explained

Simple Programs Of Is Varsity Tutors Legit – Updated

Spending a few years as a classroom Teacher I’ve seen the benefits of discovering the perfect math web sites for teenagers. 24. Wolfram MathWorld : They’re acknowledged as one of many web’s most intensive mathematics resource that covers almost all topic areas. As well as, I Know It contains math sources for kids in Kindergarten …
Vazhdoni leximin e Simple Programs Of Is Varsity Tutors Legit – Updated

The Role details Technologies

Information technology (IT) is a broad term that encompasses computing, networking, and communications. It assists people to communicate, learn, and manage their technology. Due to this fact, it performs a huge part in http://restexx.com/first-information-technology-services/ the lives of people. I . t has come about as the pinnacle of advancement in business. It can be responsible …
Vazhdoni leximin e The Role details Technologies

Convenient Solutions In Outschool Classes – For Adults

Spending a few years as a classroom Teacher I’ve seen the advantages of finding the most effective math web sites for youths. It is a easy sandbox recreation where students can learn counting and numbers by shifting snowballs across Outschool Classes the game. This is a postal simulation game where players are a postal employee …
Vazhdoni leximin e Convenient Solutions In Outschool Classes – For Adults