Njoftim

Njoftohen nxënësit dhe mësimdhënësit që më datën 23.10.2021 do të punohet më orarin e ditës së Enjte Me respekt Koordinatori i shkollës Agron Zeqiraj

Gëzuar 7 Marsi- Dita e Mësuesit!

Të gjithë mësuesve dhe arsimtarëve nder vite; atyre që sot përhapin rreze drite diturie, rreze drite dashurie e atdhedashurie, atyre që përgatisin gjenerata të reja për jete – në të mirën e atdheut, u uroj nga zemra:Gëzuar 7 Marsi- Dita e Mësuesit!Nga shkolla “Bajram Curri’ Istog

Gëzuar 2021!

Të nderuar mësimdhënës dhe nxënës të Sh.F.M.U. “Bajram Currit” Istog Të gjithë kemi një përgjegjësi të madhe për edukimin e një brezi të ri profesionistësh të ardhshëm, njerëz të pasur shpirtërisht dhe qytetarë të denjë. Ky vit është përcjellë me një larmi ngjarjesh, arritjesh dhe shumë suksese të reja. Unë ju falënderoj për punën tuaj, …
Vazhdoni leximin e Gëzuar 2021!

Përfundimi i periodës së pare 18/12/2020

Për shkak të gjendjes aktuale pandemike, e cila tashmë mund të kombinohet edhe me gripin sezonal, gjeta përkrahje nga kryeministri i Kosovës, z. Hoti, ministri i Shëndetësisë, z. Zemaj, drejtori i IKShPK-së, z. Ramadani, në kërkesën time për ta zgjatur pushimin pas periudhës së parë të vitit shkollor 2020/2021.Pra, periudha e parë, do të përfundojë …
Vazhdoni leximin e Përfundimi i periodës së pare 18/12/2020

Njoftim

Njoftohen Stafi dhe mësimdhënësit e shkollës sonë qe se shpejti fillojmë me platformën Microsoft Teams. Microsoft Teams is a proprietary business communication platform developed by Microsoft, as part of the Microsoft 365 family of products. Teams primarily competes with the similar service Slack, offering workspace chat and videoconferencing, file storage, and application integration.[8] Teams is …
Vazhdoni leximin e Njoftim

Ueb faqja është në përpunim….

Mire së vini në ueb faqen e shkollës fillore të mesme të ultë “Bajram Curri” Istog Ueb faqja është në përpunim…. Ueb faqja është në përpunim…. Mire së vini në ueb faqen e shkollës fillore të mesme të ultë “Bajram Curri” Istog Ueb faqja është në përpunim…. Ueb faqja e vjetër Ueb faqja është në …
Vazhdoni leximin e Ueb faqja është në përpunim….