Laboratori i Biologjisë

“ Vendi ku e padukëshmja, behest e dukshme”  ShFMU “Bajram Curri” Istog ka nga viti 2022/2023 në strukturën e vet ka edhe laboratorin e Biologjisë, i cili është i pajisur me të gjitha materialet e nevojshme për të zhvilluar eksperimente në funksion të programeve shkollore. Këtu realizohen punë laboratorike në lëndën e biologjisë. Laboratori i Biologjisë …
Vazhdoni leximin e Laboratori i Biologjisë

Njoftim

Njoftohen nxënësit dhe mësimdhënësit që më datën 29.01.2022 do të punohet më orarin e ditës së mërkure ora zgjate 30 minuta. Nëse do të mbjellësh për një vit, mbill misër e grurë. Nëse do të mbjellësh përgjithmonë, mbill arsim e kulturë. SAMI FRASHËRI Me respekt Koordinatori i shkollës Agron Zeqiraj

NJOFTIM PËR RIFILLIM E MËSIMIT ME PREZENCE NË SHKOLLE

NJOFTIM MASHT- i në bashkëpunim me institucionet përgjegjëse, IKSHPK-në dhe me Ministrinë e Shëndetësisë kanë marrë vendim që nxënësit e klasave VI – IX të rikthehen në objektet shkollore.Nga e hëna (19.4.2021) në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar mësimi do të vazhdojë me pjesëmarrje fizike të nxënësve në shkolla duke respektuar rekomandimet për distancë …
Vazhdoni leximin e NJOFTIM PËR RIFILLIM E MËSIMIT ME PREZENCE NË SHKOLLE

KOMUNIKATË

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka kërkuar nga Drejtoritë Komunale të Arsimit, që të hënën, 15 shkurt 2021, të mos mbahet mësimi në shkollat që një ditë më parë kanë qenë qendra votimi, në mënyrë që të mbrohet shëndeti i nxënësve, mësimdhënësve dhe stafit tjetër të shkollës nga pandemia COVID-19. Këtë kërkesë, MASh e ka …
Lexoni Më tepër

Gëzuar 2021!

Të nderuar mësimdhënës dhe nxënës të Sh.F.M.U. “Bajram Currit” Istog Të gjithë kemi një përgjegjësi të madhe për edukimin e një brezi të ri profesionistësh të ardhshëm, njerëz të pasur shpirtërisht dhe qytetarë të denjë. Ky vit është përcjellë me një larmi ngjarjesh, arritjesh dhe shumë suksese të reja. Unë ju falënderoj për punën tuaj, …
Vazhdoni leximin e Gëzuar 2021!

To obtain your own cash now, fill out the loan application, plus wait around for a little bit. Your payday loans maintained will be authorized in minutes. The particular state of Indiana won’t let debtors refinance or skidding their payday loans. Much better than that, loan companies are obliged to give borrowers a 60-day grace, …
Vazhdoni leximin e