Gëzuar 7 Marsi- Dita e Mësuesit!

Të gjithë mësuesve dhe arsimtarëve nder vite; atyre që sot përhapin rreze drite diturie, rreze drite dashurie e atdhedashurie, atyre që përgatisin gjenerata të reja për jete – në të mirën e atdheut, u uroj nga zemra:
Gëzuar 7 Marsi- Dita e Mësuesit!
Nga shkolla “Bajram Curri’ Istog

Ndarje me të tjerët këtë!