Njoftim

Njoftohen nxënësit dhe mësimdhënësit që më datën 29.01.2022 do të punohet më orarin e ditës së mërkure ora zgjate 30 minuta.


Nëse do të mbjellësh për një vit, mbill misër e grurë. Nëse do të mbjellësh përgjithmonë, mbill arsim e kulturë.

SAMI FRASHËRI

Me respekt

Koordinatori i shkollës

Agron Zeqiraj

Ndarje me të tjerët këtë!